درود بر همه دوستان. متاسفانه با وجود هشدارها و مطالب مطرحه شده در خصوص برخی از گوهرها مانند یاقوت برمه و الماس و چند گوهر دیگر که بنده مطرحه نمودم. هنوز هم تعداد زیادی از خریداران که هنوز این مطالب را مطالعه نکرده‌اند .  فریب اسامی. و اطلاعات غلط و اشتباه را که از طرف افرادی که خود را فروشنده این گونه گوهرها معرفی میکنند می افتند .و مبالغی زیادی میپردازند و پولشان به هدر میرود .که جای تاسف دارد . و بعد از مراجعه و برسی گوهر ایشان پی به اشتباه در خرید و یا اطمینان به فرد  مدعی  مبشوند.از آن جمله جدیدا اینگونه متخصصین یک  شبه که بدون زحمت تحصیل و مطالعه تحقیق و رنج سفر خود را خریدار میلیاردی و متخصص یاقوت برمه و الماس مینامند.  جهان علم را بار دیگر شگفت زده کرده اند و علم جدیدی را معرفی نموده اند به نام  آزمایش منشاء شناسی  به این معنا که منشاء یاقوت مشخص میکنند تا خیال خریدار از برمه بودن آن آسوده باشد. در مورد ماهیت یاقوت به تفضیل در مباحث یاقوت مطلب در اختیار علاقمندان در همین سایت قرار گرفته است و نیازی به تکرار آن نیست. غرض آگاهی رسانی به شما علاقمندان است تا هم خود آگاه شوید و هم سایر علاقمندان را مطلع فرمایید. این کشف  استثنایی را این متخصصین  به این جهت درست کرده اند  که بعد از  اطلاع رسانی جم زوم در مورد سایر تخصص های این دوستان مانند کربن شناسی و آنالیز از سوی جم زوم دیگر مانند سابق نمیشود خریداران را مانند سابق با اینگونه روش های اختراعی قانع کرد. علم جواهر شناسی از آمریکا تا ژاپن استاندارد و یکسان است و  مباحثی مانند منشاء شناسی در آن وجود ندارد .بحث آرجین سنگ  ارتباطی با این قبیل تخصص های من در آوردی ندارد. به دفعات شاهد حضور عزیزانی بدم که به این قبیل افراد اعتماد کرده اند و در نتیجه ضررهای چند و چندین میلیون تومانی داده اند . مراقب باشید  در اینگونه مسائل خود را وارد نکنید و در دام چنین ادعاهایی نیفتید. تخصصی و آزمایشی به نام منشاء شناسی پایه درست و صحیح و علمی ندارد. چه در مورد یاقوت و الماس و هر گوهر دیگری. ارادتمند مدیر جم زوم رضا طالبی

3 پاسخ به منشاء شناسی
  1. از اینکه با وبسایت شما آشنا شدم خیلی خوشحالم

  2. با سلام
    گو اینکه دستگاهی برای منشا شناسی در ایران وجود ندارد و اساسا منشا شناسی انجام نمیگیره چون هیچ تجزیه تحلیل شیمیای انجام نمیگیره ولی سنگ بنای این ماجرا ابتدا براساس پیچیده کردن ماجرا و مخفی کردن اطلاعات بوده تا توجیهی برای پرداخت هزینه های آنچنانی باشد.
    ولی بافت شناسی و مطابق دادن یک سنگ با نمونه های استخراج شده از معدنی خاص میتونه پایه موضوعی باشه که به آن منشاشناسی گفته میشه.
    بنده سوالی از بنیانگذارن مبحث منشاشناسی دارم.
    چطور با استفاده از یک عکس آزمایش شیمیایی منشا شناسی انجام میگیره و بابت اون فیلترهای گرون چند میلیونی یکبار مصرف بکار گرفته میشه؟!

    • سلام جناب منشأ شناس. به جهت آگاهی دادن به کاربران گرامی و سوال خوبی که شما فرمودید. جواب مختصری را به عرض همه علاقمندان می رسانم. همانطور که در جای جای مطالب این وب سایت به دفعات نوشته ام. جواهر شناسی یک رشته علمی هست. و مبنای توضیح و تفسیر هر سنگ فرآیندی علمی دارد .که جواهر شناس باید مفاهیم آنرا قبلا آموزش دیده باشد و آن را به کار ببرد. و چون جواهرات در رنگها و حالات مختلف و در معادن متفاوت استخراج میشوند و در بازارهای محلی بسیار گسترده دادو ستد میگردند . این جناب جواهر شناس دور دیده. و دارای مدارک معتبر که به تایید مراکز معتبر دولتی هم رسیده است. تازه باید حداقل ده سالی به بیشتر این معادن و کشورهای دارای تجارت جواهر برود و از نزدیک صده و یا هزاران سنگ متعلق به این مناطق را برسی کند و در حافظه خود ثبت نماید. و قص الا حاظا.پس از این مراحل ایشان صلاحیت تشخیص و جوابگوی به من و شما را دارا میباشد که این سنگ چیست و چه مقدار میارزد. و اما در مورد منشأ شناسی. در معدود موارد خاص به دلیل داشتن ناخالصی‌های منحصر به یک منطقه که معمولا در سایر مناطق دیده نمیشود میتوان به محل استخراج یک سنگ پی برد که البته هیچ اهمیتی در ارزش و قیمت گذاری ندارد. که به آن آرجین سنگ میگویند. و ربطی به شیوه جدید کلاهبرداری به نام منشا شناسی ندارد. . و اینکه ما فیلتر مخصوص داریم و منشأ شناسی میکنیم. آنالیز میکنیم . خود ما نماینده و کارشناس از اینجا و آنجا هستیم . و از این دست قصه ها که بسیار هم امروزه وجود دارد. ارزش و اعتباری ندارند اما مناسب خالی کردن جیب من و شما هستند و در آخر با دادن مقداری اطلاعت غلط و غیر تخصص فرد دارنده سنگ را به سر در گمی و تصورات واهی در مورد سنگ خود میرسانند . اینکه دیگران در کار خود چه روش و وسایلی مورد استفاده قرار میدهند . به خودشان مربوط هست. مطالب که من و شما باید بدانیم آن است که در علم جمولوجی یا همان جواهر شناسی .که البته با سنگ شناسی و یا گوهر شناسی متداول در بازار اینجا اشتباه گرفته میشود این موارد وجود ندارد و در همان بسته بندی خودمانی کلاهبرداری قرار میگیرد. موفق باشید.


[بالا]

یک پاسخ ارسال نمایید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *